You are currently viewing Adventure Specs Mini Fairing with Samsung Active TAB 3

Adventure Specs Mini Fairing ja Samsung Active TAB 3

Syksyn ja talven kylminä ja pimeinä iltoina tuli mieleen, että kylläpä olisi muka jos olisi navigointitorni. Montaa katselin ja käytettyjäkin etsin, mutta hinnat olivat melkoisen korkeita. Adventure Specsin mini fairing oli kohtuullisen hintainen ja siinä oli tarvittava ominaisuudet. Facebookissa tuli asiasta kyseltyä ihmisiltä joilla kyseinen setuppi oli ja kehuja tuli joten ei muuta kuin ostohousut jalkaan. (linkki tuotteeseen: https://www.adventurespec.com/shop/adventure-spec-mini-fairing-11?category=2#attr=23,24 )

Navigointi tarkoituksiin olin hankkinut Samsung Galaxy Active TAB 3 laitteen. Jälleen kyselyitä netissä ja hintojen perässä surffailua. Lopulta päädyin tilaamaan RAM mountin telineen ebaysta (tuotekoodi:  RAM-HOL-SAM60PU). Tuote tuli Italiasta kotiovelle viikossa. Teline sopi mukavasti valmiisiin reikiin mini fairingissa joten kiinnitys oli helppoa. Samalla tuli asennettua USB palikka jonka kautta tabletti lataantuu näppärästi. Negatiivisena asiana pitää mainita, että USB liitännät jäävät hieman pahasti telineen alle. Niihin ei ajon aikana pääse käsiksi ja muutenkin hieman haastava käyttää.

Joka tapauksessa Mini fairingin asennus on helppo homma. Osat sopivat hyvin toisiinsa ja ohjeet olivat selkeät. Huomioi kuitenkin kun tilaat että valitset oikean tangon koon 23mm tai 28mm. Itsellä tanko oli 28mm.

Itsellä oli pyörässä KTM:n oma tuulisuoja ja Mini fairingia ei voinut sen kanssa käyttää, koska kiinnitys jalat eivät olleet tarpeeksi pitkät. (Ehkä olisi myös tullut turhan korkea sitten)

Varastosta löytyi toinen maski, jossa ei ollut reikiä porattu joten se paikalleen ja Mini fairing kiinni. Isoin homma oli vetää sähköt akulta uutta USB liitintä varten, USB liittimen mukana tuli piuhat ja sulake, mutta piuhat olivat melko lyhyet joten jatkot piti tehdä.

Lopuksi liimattiin TET tarra ja ei muuta kuin nauttimaan.

Vastaa