You are currently viewing 21 Brothers CLASSIC SAKWY 20L soft pannier

21 Brothers CLASSIC SAKWY 20L pehmeät laukut

Sain joululahjaksi Classic sawky 20l laukut ja nyt kun kesä alkaa olemaan vihdoin täälläkin niin pääsin testailemaan asennusta. Erilaisia laukku vaihtoehtoja on kaupat pullollaan, mutta yritin löytää jotain suht edullista, mutta hyvälaatuista.

Olin aikaisemmin ostanut XLMotosta sivulaukut (halvalla kun sai). Viime vuonna niitä ennen reissua asentelin ja kirosin kun eivät millään pysy paikallaan ilman kasaa nippusiteitä. Vihdoin kun laukut jotenkin pysyivät kiinni meni yksi solki rikki ja se ei enää pysynyt kiinni. Joten hermojen säästämiseksi piti etsiä toiset laukut.

Muita vaihtoehtoja tutkiessa esiin tulivat Lomo Motorcycle Adventure Pannier Dry Bags Ne olivat hinnaltaa melko edulliset ja videoissa näyttivät toimivan melko hyvin. Tilauspäivän koittaessa nämä olivat loppuneet varastossa joten seuraavaksi löytyi 21 Brothers classic sakwy. Nämä olivat hieman arvokkaammat kuin Lomon laukut, mutta silti ihan hyvän hintaiset ~129e + lisät + postit. Löydät laukut heidän webbi-sivuiltaan: 21 Brothers. Kun tilaus on tehty saat sähköpostiin mailin missä on maksu tiedot ja arvio milloin laukut ovat valmiit. Yleensä tämä on 2-3 viikkoa tilauksesta ja maksusta.

Valitsin laukkujen mukaan kaikki mahdolliset hihnat ja vyöt taatakseni että ne varmasti pysyvät paikallaan. Laukkujen mukana ei tullut mitään ohjeita miten ne olisi hyvä kiinnittää erilaisiin rautoihin. (Varmaan kokeneille ei ongelma, mutta itse sai raapia hetken päätä mihin ja miten kaikki hihnat menisi.) Lopulta löysin youtubesta videon missä asiaa käytiin hieman läpi.

Kuvissa laukut ovat melko tyhjiä laitoin niihin laskettelu monot, saadakseni hiukan painoa ja muotoa. (Olisi ehkä pitänyt laittaa jotain vaatteita niin kuvat olisi edustavampia ;)) Vaikka sivuilla ruksasin kaikki mahdolliset hihnat niin laukkujen ylä- ja alaosassa oleviin metalli kiinnikkeisiin ei ollut mitään hihnaa. Kyselin vähän tutulta, jolla on ollut samat laukut, eikä hänellekkään ollut tullut näitä hihnoja. Eli todennäiköisesti niitä ei tilauksen mukaan jostain syystä saa. Kävin ostamassa kaupasta 4 hihnaa, niin laukut saa vielä ylhäältä ja alhaalta hyvin kiinni laukkurautoihin,

Kirjoittelen laukuista vielä lisää kun pääsen niiden kanssa pidemmälle reissulle kesäkuun aikana.